4MAT som "fælles sprog" hos Weber

Hos Weber har vi siden 2008 brugt 4MAT til at støtte os i udviklingen af en succesfuld virksomhed med begejstrede medarbejdere, stor arbejdsglæde og holdånd. 4MAT giver os redskaber til at stræbe efter den bedst mulige kommunikation mellem mange forskellige mennesker, som skal arbejde sammen hver dag - både internt og eksternt.

HR Manager Lise Lotte Kristensen, Weber Stephen Northen Europe

Logo - Weber

4MAT MTD kurset var en øjenåbner for mig!

Efter at have undervist på mit felt i mere end 10 år, var det en gave at få den naturlige læringscirkel ind som et konkret, anvendeligt værktøj. De 3 dages kursus kørte med et rigtig godt flow mellem teori, gruppediskussioner og tid til at arbejde hands-on på mine kommende undervisningsoplæg som blev testet bare 4 dage senere med success! Opfølgningen efter kurset er grundig, og gør det endnu mere helstøbt. Skal du booste din undervisning med hjernevenlige strukturer, så vil jeg varmt anbefale Hanne og 4MAT Danmark som platform.

Konsulent og Kajak Instruktør Tue Olesen, OnAdventure.dk

Logo - Weber

Hjernen og Læring

I 4MAT systemet ligger der mange muligheder for at undervise i overensstemmelse med, hvordan hjernen lærer. Kodeordet er "fra sansning/oplevelse til viden". Det er kernen i hjernens måde at lære på - og i 4MAT systemet.

Ass. Professor og Lektor Ole Lauridsen, Aarhus Universitet

Logo - Hjernen og læring

Metoden til effektfulde læringsprocesser

Jeg kan meget varmt anbefale 4MAT uddannelse og arbejdsmetode. I mit arbejde i Falck, som Uddannelsesleder og pædagogisk ansvarlig, bruger jeg 4MAT dagligt. Både i planlægning og arbejde med uddannelse, og i personalemæssige sammenhæng giver metoden forståelse og indsigt. 4MAT hjulets lag og intuitive opbygning, giver dig ledelsesmæssige handlemetoder og derved frihed i kontakten med dine medarbejdere, kunder eller medmennesker. En god investering. 

Uddannelsesleder og Vagthavende for Falcks Psykologisk Krisehjælp Henrik Mörke-Malmkvist

Logo - Falck

Co-creation og fantastiske resultater

Jeg har gemmen mange år samarbejdet og udviklet forløb med Hanne Houbak. Vores co-creation proces har skabt både facetoface uddannelser, online forløb og professionelle materialer. Hanne evner ikke bare at tage en ide og gøre den levende, men altid at levere et produkt, som overgår mine forventninger.

Senior HR Consultant Line Wilgaard, ARLA Foods

Logo - Arla

4MAT - the pedagogical concept at The Poul Due Jensen Academy, Grundfos

At Grundfos' corporate academy, The Poul Due Jensen Academy, we offer training to the global Grundfos organization. Our classes have participants from different countries, and hence we train groups with mixed nationalities and cultures. 4MAT has proven to be a simple and at the same time an effective tool to design and deliver our training. Apart from learning styles, learning cycle and hemisphere preferences, the model has shown to be one of the reasons why we are able to reach all participants despite cultural differences.
4MAT is also part of our internal Grundfos Trainer Course, where global trainers / colleagues are introduced to the model and theory and learn how to design own training according to it. This way, we are globally introducing 4MAT as our pedagogical concept.

L&D Consultant Tina Overgaard Larsen, Grundfos

Logo - Grundfos

Tillid - indsigt - 4MAT ...

På Brejning Efterskole bruger vi tillid og indsigt i vores tilgang til undervisningen. Det betyder, at lærerene omsætter deres metodefrihed til ansvar for egen læring hos eleverne ved at stole på at indsigt i didaktik og elevernes motivation udspringer fra lærerens faglighed. Vi har valgt at bruge 4MAT som et af de værktøjer som alle ansatte er certificeret i. Når man arbejder med gourmet, outdoor, adventure, innovation, wellness og projektledelse er det allervigtigste at have et fælles fagligt sprog og en fælles referenceramme. Det giver 4MAT alle ansatte. 

Forstander Ole Conrad Kondrup, Brejning Efterskole

Logo - Brejning Efterskole

Værdibaseret ledelse hos Mekoprint A/S

Hanne Houbak har sammen med Arne Nielsson været en fantastisk samarbejdspartner til at få lanceret Mekoprint’s værdier. Mekoprint. Stor ros for hendes fantastisk engagement, fleksibilitet og hurtige forståelse for Mekoprint’s DNA.

CEO Anders Kold, Mekoprint A/S

Logo - Mekoprint

Det handler om at sikre, at alle lærer noget

4MAT Mastering Training Desing er et vildt fedt kursus - vildt fedt! Vi fik nogle redskaber i hånden og fik også lov til at prøve dem af i praksis under forløbet. 4MAT kompetencerne kan jeg bruge både i mit civile job og som underviser på Hjemmeværnsskolen.

Centerleder Anita Brusen, Søfartsstyrelsen

Logo - Søfartsstyrelsen

Bedre oppbygning og høyere kvalitet

Jeg jobber også med andre kartleggingsinstrumenter, for eksempel MBTI og Hogan Assesment System, som er mer avanserte enn 4MAT. Det er nettopp det at 4MAT er så enkelt å trekke frem, så lett å forstå, og at det kan brukes som prosessverktøy, som gjør det veldig interessant. Å ha 4MAT modellen under huden, gjør at mine møter, presentasjoner og dokumneter får en bedre oppbygning og dermed høyere kvalitet.

Siv. økonom, coach og leder Nan Ragstad, SMARTservice Norge AS

Logo - Smartservice

4MAT samarbejde Danmark - Norge

Det merkes at Hanne Houbak brenner for kommunikasjon og relasjoner. Hun er en mester i fasilitering og formidling. Hennes innsikt i 4MAT prosessmetode og Coachteam logopreferanseverktøy er formidabel. Hanne er faglig dyktig og har i tillegg et varmt og vinnende vesen. Som person sprer Hanne Houbak begeistring. Hun møter deg med varme, med glede og glød. Hun lytter, hun spør og har en genuin interesse i å dyrke frem de beste løsninger og det beste i deg. Hun er kreativ og har drive og mot.

CoachTeam as - House of Leadership samarbeider tett med Hanne Houbak og 4MAT Danmark. Det er en sann glede. Vi er av 4MAT Danmark lisensiert som 4MAT Trainere for Norge og anvender 4MAT prosessmodellen aktivt i team- og lederutvikling. Som 4MAT Trainere utdanner CoachTeam 4MAT-konsulenter. Hanne Houbak deler rikelig av sine erfaringer med oss, 4MAT Danmark bistår Norge med sin kompetanse og med flotte, nye produkter som kan brukes av de som jobber med 4mat. 4mat Typetårn, 4mat Orbit Learning Tool og 4mat teppet, er eksempler på gode verktøy som booster læring og selvinnsikt i ulike prosesser.

Coach, foredragsholder, fasilitator Erica Grunnevoll, CoachTeam as - House of Leadership

Logo - CoachTeam

4MAT works excellently for me

Hanne is a professional and dedicated 4MAT course instructor. Her courses are delivered consistently according to the 4MAT spirit.
A true learning experience - yes, it's about learning!
And it works excellently for me.

Major Steven McKay Boyle, Hærens Kampskole

Logo - Forsvaret

4MAT Mastering Training Design - klar til at bruge 4MAT i min hverdag

Tak til Hanne og About Learning for et godt og udbytterigt kursus. Hanne er en fantastisk inspirerende og vidende underviser, som tager sin egen 4MAT medicin.

Kursets indhold, opbygning og afvikling gjorde, at jeg gik hjem klar til at bruge 4MAT i min hverdag. Ikke kun til kurser men også til heldagsmøder, workshops, kampagne kickoff og lignende. Min nyerhvervede 4MAT viden var allerede så godt lagret, at jeg dagen efter gav et kursusmodul, jeg ikke har været helt tilfreds med, en 4MAT overhaling. Sammen med en kollega, som ikke engang kender til metoden, skilte jeg kurset ad og brugte 4MAT til at samle det igen. Udbytte? Vi har nu ”knækket” koden og fået et meget bedre kursus. Jeg kan kun give største anbefalinger til 4MAT og Hanne – Jeg har meldt mig ind i ”kulten”

Uddannelses- og udviklingsansvarlig Kari Kuhberg, Synoptik A/S

Logo - Synoptik

4MAT løfter interne og eksterne præsentationer til nyt højt niveau

Vi har haft flere medarbejdere på kursus i 4MAT, og vi oplever, at værktøjet med det samme løfter såvel vores interne som eksterne præsentationer til et nyt, højt niveau. Vi kan kun anbefale Hanne Houbak og 4MAT til andre virksomheder, der gerne vil være endnu bedre til at formidle deres viden til kunderne.

Salgskonsulent Henrik Rabell, Landinspektørfirmaet LE34

Logo - LE34