4MAT Master Class

Dit eksklusive 4MAT forum!

4MAT Master Class er et eksklusivt forum for certificerede 4MAT Masters og gæster. Vi inspirerer med spændende oplæg og mulighed for at netværke med andre, der interesserer sig for læring, udvikling og ledelse.

Vi er stolte af, at kunne invitere så bred en gruppe af kompetente undervisere, professionelle konsulenter, facilitatore, foredragsholdere, ledere, HR medarbejdere m.fl. fra nær og fjern. En eksklusiv gruppe af fantastiske mennesker med mange forskellig-artede kompetencer - og med en fælles interesse for vidensdeling og læring.

Vi mødes både Face to face og Online!
ALLE er velkomne!

 

Image

Emner fra tidligere 4MAT Master Class:

Hjernen og læring, Grafisk Facilitering, Funktionel Hjernetræning, 4MAT og LEAN, Musik og orkestrering af læringsprocesser, Teater og skuespil som læringsredskab, Online training, 4MAT som ledelsesværktøj, Historien om 4MAT fortalt af Dr. Bernice McCarthy, Samspil og Co-creation, Spil dig selv og andre gode, Balance med 4MAT, Yoga og Meditation m.m.

 

Du finder også vores 4MAT Master Class på de sociale medier.

Eksklusiv 4MAT Master Class - kun for 4MAT Mastere!

Du er en del af det eksklusive forum af 4MAT Mastere.

For at inspirere og støtte din succes i dit 4MAT arbejde, tilbyder vi gratis online sessioner. 

Vi satser på og håber, at du finder nedenstående enmer interessante og glæder os til at se dig online...
Det er gratis at deltage - til gengæld forventer vi, at du dukker op, når du er tilmeldt og melder afbud, hvis du bliver forhindret.

Du er meget velkommen til at komme med ideer til fremtidige online sessioner - måske er der emner, som du gerne vil have inspiration til...

Vi glæder os til at se dig!

 

LearningConference.png

4MAT Master Class Online 

Facilitatorer:

Hanne Houbak:
Hanne driver virksomheden About Learning - 4MAT Group A/S og er Preferred training partner i Europa i 4MAT metoden. Hun har gennem årene certificeret og trænet adskillige ledere, undervisere, trainere, konsulenter og foredragsholdere. Hun har fornøjelsen af at arbejde sammen med førende eksperter i hele verden. Hannes spidskompetencer er 4MAT, train the trainer, online training og grafisk facilitering. Hun har været selvstændig siden 1998.

Erica Grunnevoll:
Erica er partner og med-stifter af norske CoachTeam AS. Erica er kendt som en inspirerende foredragsholder, som begejstrer og tryllebinder hendes publikum. Erica har certificeret adskillige mennesker i NLP, Coaching og 4MAT. Erica er et kendt ansigt på Lederskolen, som drives af CoachTeam. Ericas spidskomptencer er leder- og medarbejderudvikling, coaching, konflikthåndtering og 4MAT.

 

Online sessioner til dig som er 4MAT Master: 

4MAT Teamudvikling - Teamoverlay - Positiv brug af forskelligheder:

Mandag den 8. januar 2024 - kl. 9.00 - 10.00
4MAT profilerne er interessante i relation til udvikling af det gode team. Hvoran spiller du dig selv og andre gode? På denne session giver vi indblik og inspiration til arbejdet med team-overlay, samspil og positiv anvendelse af forskelligheder. 

4MAT profiler - Læringsstile & Hjerne - Success med brug af profiler:

Mandag den 5. februar 2024 - kl. 9.00 - 10.00
Hanne og Erica deler viden om brug af 4MAT profiler. Du får inspiration til dit arbejde med 4MAT, individuelle tilbagemeldinger, hvordan du læser profilerne, kombination af læringsstil og hjernepræferencer, etikken i brug af profiler og hvad der er vigtigt at huske.

4MAT Lederstil - Lederstil vs Læringsstil - Leadership & Management:

Onsdag den 3. April 2024 - kl. 9.00 - 10.00
Du får inspiration til succesfuld brug af 4MAT LBI - Lederstil. Hvad fortæller 4MAT profilen om lederstilen, brug af lederstil i samspil med læringsstil, leadership og management, hvordan læser du lederstilen og giver tilbagemeldinger, etikken i brug af profiler og hvad der er vigtigt at huske.

4MAT Profiler og Individuelle tilbagemeldinger:

Mandag den  13. maj 2024 - kl. 9.00 - 10.00
Vi giver inspiration til succes med individuelle tilbagemeldinger på 4MAT profiler. Hvordan læser du en profil, og hvilke gode spørgsmål stiller du? Vi træner og giver hinanden feedback. 

4MAT Design - Hjernevenlig formidling:

Mandag den 17. juni 2024 - kl. 9.00 - 10.00
Planlæg effektfuld formidling med 4MAT metoden, så du sikrer, at dine deltagere er motiverede, de får ny viden, de ændrer adfærd og I skaber værdi/ROI. Vi deler inspirerende eksempler og genopfrisker 4MAT opskriften. 

 

Kommende 4MAT Master Class temaer:

Vi udvikler hele tiden nye online sessioner med henblik på at støtte dit arbejde med 4MAT. Glæd dig til disse: 

  • 4MAT Møder - Forskelligheder og en unik metode til mødeplanlægning - "vanskelige" deltagere...
  • 4MAT og WHY - Konceptualisering - En følelsesmæssig oplevelse - Forbind indhold/tema til deltagerne...

Skriv endelig til Hanne Houbak - hh@aboutlearning.dk, hvis du har ønsker og ideer...

 

Pris:

GRATIS og kun for dig, som er 4MAT Master!
Kontakt os, hvis du er nysgerrig på hvordan DU bliver 4MAT Master.

Tilmelding:

Udfyld venligst tilmeldingsblanketten ved at trykke på "tilmeld".
Din tilmelding er gældende, når vi har fremsendt bekræftelse.