4MAT Master Class

Dit eksklusive 4MAT forum!

4MAT Master Class er et eksklusivt forum for certificerede 4MAT Masters og gæster. Vi inspirerer med spændende oplæg og mulighed for at netværke med andre, der interesserer sig for læring, udvikling og ledelse.

Vi er stolte af, at kunne invitere så bred en gruppe af kompetente undervisere, professionelle konsulenter, facilitatore, foredragsholdere, ledere, HR medarbejdere m.fl. fra nær og fjern. En eksklusiv gruppe af fantastiske mennesker med mange forskellig-artede kompetencer - og med en fælles interesse for vidensdeling og læring.

Vi mødes både Face to face og Online!
ALLE er velkomne!

 

Image

Emner fra tidligere 4MAT Master Class:

Hjernen og læring, Grafisk Facilitering, Funktionel Hjernetræning, 4MAT og LEAN, Musik og orkestrering af læringsprocesser, Teater og skuespil som læringsredskab, Online training, 4MAT som ledelsesværktøj, Historien om 4MAT fortalt af Dr. Bernice McCarthy, Samspil og Co-creation, Spil dig selv og andre gode, Balance med 4MAT, Yoga og Meditation m.m.

Du finder også vores 4MAT Master Class på de sociale medier.

Næste 4MAT Master Class:
4MAT, Ledelse og Paradokser


Tidspunkt: Mandag den 21. juni 2021 - kl. 9.00 - 16.00
Sted: Horisont Hotel og Konference, Agro Food Park 10, Aarhus

 

”God ledelse er roden til alt godt”

Udtalelsen kommer vist fra IRMAs tidligere administrerende direktør Alfred Josefsen, som formåede at skabe en helt unik og succesfuld kultur i dagligvarebranchen.

Ledelse er mange ting og foregår mange steder – lige fra den uformelle ledelse blandt børnene på legepladsen til klasserumsledelse, projektledelse, fagledelse, selvledelse og de klassiske mellemleder, leder og toplederroller.

På denne 4MAT Master Class vil Hanne Houbak og Lars Mersh udfolde perspektiver på ledelse set i lyset af Bernice McCarthys 4MAT lederstil, Daniel D. Ofman’s kernekvadrant samt paradoksledelse. Vi arbejder med udviklingspotentialer, udfordringer, faldgruber og allergi, samt ser på hvordan du tager ledelse, når situationer bliver dilemmafyldte og komplekse.

Du får indsigt i dine personlige præferencer for ledelse med 4MAT lederstil. Du bliver endnu klogere på ledelse gennem indsigt i din kernekvalitet, faldgruber, udfordringer og allergi. Vi arbejder med dilemmaer og paradokser i ledelse.

Vi glæder os til at se dig til en netværksdag med fokus på ledelse.

 

aboutlearning_masterclass_ledelse-kopi.jpg

Dagens Facilitatorer

Hanne Houbak:
Hanne driver virksomheden About Learning - 4MAT Group A/S og er Preferred training partner i Europa i 4MAT metoden. Hun har gennem årene certificeret og trænet adskillige ledere, undervisere, trainere, konsulenter og foredragsholdere. Hun har fornøjelsen af at arbejde sammen med førende eksperter i hele verden. Hannes spidskompetencer er 4MAT, train the trainer, online training og grafisk facilitering. Hun har været selvstændig siden 1998.

Lars Mersh:
Lars er indehaver af Lars Mersh Leadership og har mange års erfaring med ledelsesudvikling, forretningsudvikling og salg. Han har bl.a. udviklet og gennemført uddannelsesprogrammer, aktionslæringsprogrammer og coachet ledere. Han er meget optaget af at reducerer kompleksiteten, for at lederne kan tage de rigtige beslutninger og handle målrettet på, det der virker, og det de står for. Se mere på: Lars Mersh Leadership

Program:

Pre-work:
Du får lejlighed til at udfylde din egen 4MAT LBI lederstilsprofil online inden denne Master Class.

09:00 Velkommen og morgenkaffe
09:30 4MAT LBI – din lederstil
11:30 Lederstil og personlige paradokser
13:00 Frokost
14:00 Dilemmaer og paradokser i ledelse
15:30 Learning harvest
16:00 Tak for idag

Pris:

4MAT Mastere: kr. 1.200,-
Alle andre: kr. 1.800,-
Priser er excl.moms

Tilmelding:

Udfyld venligst tilmeldingsblanketten ved at trykke på "tilmeld".
Din tilmelding er gældende, når vi har fremsendt bekræftelse.