Design og udvikling af uddannelse

>Når vi tilrettelægger dine forløb med 4MAT metoden, sikrer du, at der er skabt mening, kompetenceløft, adfærdsændring og værdi/ROI. Deltagerne ved HVORFOR de skal deltage på uddannelsen. De får ny viden og prøver det aktivt af samt implementerer det i deres hverdag og jobfunktion.

Alle emner kan designes efter 4MAT metoden

Vores mangeårige gode erfaringer kan du trække på!

Du kan på konsulentbasis købe os til at tilrettelægge og designe dit eget forløb efter 4MAT metoden. Du har fagligheden - vi bidrager med den pædagogiske tilrettelæggelse. Det vil sige, at vi kan samarbejde om et hvilket som helst emne.

Det kan være face to face forløb eller online træning - såvel korte som lange forløb.

Vi skaber 4MAT design, trainer guide og undervisningsmaterialer. I gennemfører selv forløbene i jeres virksomhed. 

Erfaring

Vi har siden 1998 designet og tilrettelagt alle vores egne uddannelser og kurser efter 4MAT metoden. Samtidig underviser vi andre konsulenter, trænere og undervisere i at bruge 4MAT metoden til deres design og udvikling af forløb.

Vi har f.eks. udviklet forløb med følgende overskrifter: Mentoring, Train the trainer, Coaching og Karriererådgivning, Underviser rollen for sælgere, IT Undervisning, Effektive møder, Teamudvikling...

Når vi tilrettelægger dine forløb med 4MAT metoden, sikrer du, at der er skabt mening, kompetenceløft, adfærdsændring og værdi/ROI. Deltagerne ved HVORFOR de skal deltage på uddannelsen. De får ny viden og prøver det aktivt af samt implementerer det i deres hverdag og jobfunktion. 

Samarbejde

Send venligst din forespørgsel til Hanne på hh@aboutlearning.dk.
Eller ring til Hanne på 4040 3211.
Vi forventningsafstemmer og giver gerne et fast tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Image